H/F Prøvestenen

Billeder af liv

Festival 2018

Lørdag den 11. august 2018

gik det igen løs i vores fine bolsjestribede festtelt på fællesplænen.

En stor og varm tak til alle, der hjalp med til at det blev så vellykket.

Selv om Jytte Abildstrøm havde givet tilsagn om at være med igen, kom der en hofteoperation i vejen. Men vi håber selvfølgelig at hun i stedet kommer til haveforeningens 70 års jubilæum næste år - i 2019.

I år fik vi forstærkning fra både HF Nokken og HF Sønderbro.

Fra Sønderbro medvirkede skuespilleren Mira Noltenius med en prolog, der åbnede dagen, og som var skrevet af Tomas Lagermand Lundme.

Fra Nokken fik vi besøg af Lena Gemzøe, der igen i år stod for kaffe og te - og havde hjemmebagte brownies med. Vores egen Jeanne stod klar med æblekagecrumble med flødeskum.

- og der var selvfølgelig også mange andre med.

Se hele det samlede festivalprogram for dagen i Prøvestenen.

                                                          (klik på linket og se hele programmet).

I øvrigt nåede vi endelig den petanque-turnering, der sidste år, fordi vejret drillede, blev udsat.

En af mine venner havde lavet en 6 meter stor ugle, der eva med til åbningen hos os.

Samtidig var det 10 års jubilæum for festivalerne, der i år havde overskriften ”Billeder af liv” og foregik i 5 bydele med 80 kunstnere, hvoraf vi var med som én bydel.

Det hele sluttede med dans i teltet, for det var lykkedes at få en af mine yndlingsgrupper : MARKUSSEN & RAABO med Pia Trøjgaard på kor og percussion til at afslutte festivaldagen. Her er to af de numre - som de spillede::

"Your Home" fra deres første cd "In Time"

Samt:

10.000 Solsikker

JUBILÆUM 2019

Vi har selv et jubilæum at fejre – næste år, i 2019, fylder Prøvestenen 70 år. Det skal fejres på mange måder. Jeg har også et forslag til fejringen som jeg har fået bestyrelsen med på. Så bliv ikke forbavset, hvis jeg toner frem og vil have dig til at fortælle om din have! Jeg er ved at forberede en bog med arbejdstitlen: ”Samtaler hen over hækken - om livets gang i HF Prøvekluden”, der skal udkomme i august 2019 og hver have får et eksemplar af bogen. Jeg donerer skrivningen og bestyrelsen har bevilget penge til trykningen. Den kommer til at bestå af tekster af, med og om Prøvestenen.

Mange varme hilsner – og på gensyn i din have, hvis du har lyst til at vise rundt og fortælle om dit liv i haven – og ellers ses vi til festivalen til sommer

fra Michael i "Håbet" (Det røde hus med søen – ud til fællesplænen)

HIP HIP HURRA for Prøvestenen!