Loppemarked

PRØVESTENENS 2 STORE LOPPEMARKEDER

LØRDAGENE d. 1. juni og 6. juli kl. 10-16

Traditionen tro, gælder det om at være først på færde. Nogle kommer og spærrer af allerede dagen før, for at være sikker på en særlig placering. Der er altid mange mennesker og mange boder. Som altid inviterer vi også de nærliggende haveforeninger. Susanne sørger for at vi kan få stillet sulten. Der er også grats morgenmad fra kl. 10-11, ligesom der plejer at være - og jeg er ret sikker på at der også kommer musik. Jeg har endnu ikke fået lavet aftaler med nogen kunsthåndværkere, men håber at det kommer i hus. Se mere i begivenheden

 Se fotos fra vore to loppemarkeder i 2023.

Her først fotos fra juli, hvor vi var inde i teltet.

H/F Prøvestenen

LOPPEMARKED i morgen!

Ikke bare på festpladsen på Prøvestenen, men også i de to haver hos Irma, John & Birte (ved siden af festpladsen). Der er kaffe, the og gratis morgenmad fra kl. 10-10.30 - resten af dagen serverer Susanne panini og falafler (til 35, -kr).

Der er historiefortælling ved Laura Kamis Wrang (se foto), besøg fra Amager Fælleds Venner, gæsteudstillere fra nær og fjern, busseronner, glaskunsthåndværker og afsluttende musik med Dorrit & Sandy, Ole på sax, Sophus på melodica/guitar og undertegnede på percussion.

Alle kan være med. Der er ingen tilmelding - og det koster ikke noget. Man stiller bare op på plænen. Der er borde til de første 10, men de er som regel væk allerede ved 9-tiden. Så vær der i god tid.

Vi ses i morgen!

Og tak igen til Lise for den flotte plakat til loppemarkedet.

Mange hilsner

Michael, have 005NB

8/7/2022

LOPPEMARKED 2022 - for 2. gang.

Det var på Hans´ initiativ at vi afholdt vores 2. loppemarked i år. Bare én måned efter sidste gang. Det burde jo slet ikke kunne lade sig gøre, men sørme så om det ikke blev mindst lige så velbesøgt og stort som sidste gang.Der var gratis morgenmad (kaffe, te, juice og hjemmebagte boller). Bagefter tog Sanne over og lavede varme panini og falafler. Amager Fælleds Venner kom på besøg. Der var historiefortælling ved Laura, Irish Coffee - og afsluttende musik med Dorrit & Sandy, Ole, Sophus, Benjamin, Billie og Svennevig. Vi ses til endnu mere musik til Musikfesten i den kommende weekend.

Se flere og andre fotos i FB-begivenheden.

Mange hilsner

Michael

11.7.2022.

Her er fotos fra vores juni-loppemarked.

Vi gør det igen!

Bestyrelsen har fået en opfordring og den bakker vi fuldt op.

Lise har kreeret den smukke plakat - og der er allerede booket stadeplads på hele den ene side af festpladsen ved Petanquebanen. Så der bliver igen en masse at se på og købe - og alle er velkommen til at komme og slå en bod op. Vi inviterer igen nabohaveforeningerne.

Der er igen gratis morgenmad fra kl. 10-10.30 og afsluttende musik.

Vi ses til endnu en skøn loppedag!

Mange loppeglade hilsner

fra Bestyrelsen

Michael, 25.6.2022

LOPPEMARKED 2022 - Sådan gik det!

Solen strålede, så det var en fryd.

Allerede en time før loppemarkedet åbnede, var der fuld aktivitet på den store plæne omkring festteltet. Det vrimlede med folk og boder fra Sønderbro og Nokken. Det var et dejligt supplement til haveforeningens egne boder.

Der var gratis morgenmad fra klk. 10-10.30. Hjemmebagte nødeboller bagt i haveforeningens nye ovn i fælleshuset. 

For første gang havde vi også inviteret en smykkekunstner, der udstillede sine glassmykker. Det var en fin tilføjelse med kunsthåndværk på det efterhånden meget velbesøgte loppemarked.

Det er folk fra nær og fjern, der besøger loppemarkedet.

Sanne serverede varme panini-sandwich med kylling & bacon eller skinke & ost - og havde også en vegetarisk udgave med falafel & pesto. 

Der var gennem hele dagen gratis te, kaffe og iransk læskedrik - og mulighed for at købe irish coffee, øl og vand.

Der var levende musik som afslutning på det vellykkede loppemarkedfra Trioen Rosenvinge, Christensen & Svennevig fik besøg af 2 x Bundgaard. Det var Ole på saxofon og Benjamin på percussion. Senere jammede også både Sandy & Dorrit med. Lille Rasmus fik sin debut på babytromme. I Haveforeningens interne FB-gruppe er der en video af denne trommesoloDer er også et et stemningsfuldt FB-link til atmosfæren og den levende musik.

Tak for en skøn dag.

Jeg glæder mig allerede til næste år!

Michael, 6.6.2022

Foto: Michael Svennevig

Musik fra LOPPEMARKEDET

Trioen Rosenvinge, Christensen & Svennevig forstærket med 2 x Bundgaard: Ole på Saxofon og Benjamin på Percussion afsluttede LOPPEMARKEDET. Liveoptagelse fra lørdag den 4/6/22.

Foto: Madame Garborg

Foto: Rie

Foto: Madame Garborg

LOPPEMARKED 2022

LØRDAG DEN 4. JUNI 2022 kl. 10-16

Haveforeningen Prøvestenens store årlige loppemarked lokker folk til fra nær og fjern. Ud over alt det andet, der altid er på et loppemarked, vil der også være mange haveting. Men først og fremmest er der en særlig feriestemning, for selv om haveforeningen ligger lige ved Islands Brygge, forsvinder byen, så snart du træder indenfor. De sidste år har vi også udvidet loppemarkedet til at omfatte nabohaveforeningerne for at gøre udbuddet endnu større og mere varieret. Så velkommen til at komme ud på landet, selv om du praktisk talt stadig er inde i byen. Og vi slutter med musik.

& opslag i Markedskalenderen

Arrangeret af Michael, have 5 NH

22.4.2022