H/F Prøvestenen

Fællesarbejde


FÆLLESARBEJDE 2024

Lørdag den 15. juni kl. 10-16

indkaldes alle

i haverne

fra og med

SYD: 53 - 75 + 1 - 3

og

NORD: 153- 157 + 1 - 13


Da vi er så mange haver bliver man kun indkaldt hvert 4.  år, så der er ingen undskyldning for ikke at være med

- og der er opgaver til alle.

Små som store. Unge som gamle. 

Ifølge vore vedtægter

er det en pligt at være med!

Til gengæld er der både morgekaffe/te og lækker frokost.FÆLLESARBEJDE - sådan gik det!

Utroligt, hvad der blev ordnet igår. Tusind tak til alle de deltagende, der brugte både tid og kræfter på at vores haveforening kan bevare sit smukke udseende - og endda forbedre det. Der blev nedsat adskillige grupper, der oksede deruda´ . Her er fotos fra hver gruppes arbejde. Vi startede med morgenmad (med hjemmebagte boller fra vores nye ovn), hvorefter vi gik ud i hver gruppe. Undervejs blev der serveret forfriskninger i hver gruppe, før den store frokostbuffet blev rigget til. Normalt sker der ikke så meget bagefter, men i år var der flere grupper, der fortsatte - og den sidste sluttede ved 19-tiden. Det er aldrig sket før. Fantastisk!

Vi indgik fra begyndelsen et væddemål om, hvor mange der mon ville dukke op? Annette (Malous mor) vandt den først etapesejr ved at gætte rigtigt, da hun gættede på der ville være 22 kl. 10, mens Jonathan vandt 2. etape ved at gætte at vi ville blive 26. Senere kom der også et par flere, så vi endte med at være lige knap 30 stk. Dejligt også med de nye ansigter, der bl.a. talte Ida, Henriette og Mette.

Tak til: Lise & Maria, der stod for afrydning efter morgenmaden, serveringen af frokosten og opvasken bagefter. Susanne, der supplerede vores buffet med nylavet æggekage. Pernille havde dagen i forvejen slået alt græsset omkring fælleshuset. Allanbo havde slebet bænkebordet i syd, mens Willy og Bubber havde slået det nye telt op på fællespladsen. Mette satte den nye flotte guirlande op ved fælleshuset.

Det var en fornøjelse at opleve den glæde og virkelyst, der lå bag det hele.

HIP HIP HURRA FOR PRØVESTENEN!

Fotos: Malou & Michael

19. juni 2022

Foto: Anne Bjørnebo Gøtterup

Fællesarbejde 2022

FÆLLESARBEJDE - LØRDAG DEN 18. JUNI 2022 KL. 10-16.

Flere har bedt om at få datoen i god tid. I år er det:

NORD: alle fra og med have 101-126

SYD: alle fra og med have 1-26

men alle har lov til at være med.

Vi satte vores egen rekord for to år siden, da der dukkede så mange op at vi var ved at løbe tør for værktøj og maskiner.

Det er altid en effektiv blanding af unge og ældre, af gamle og nye havemedlemmer. Børn er selvfølgelig også velkommen sammen med deres forældre. Som sagt er der opgaver til alle, også for dem, der ikke er i stand til at lave det store, for der skal stadig brygges kaffe og laves frokost, så devisen er stadig, at alle kan være med. Det er ikke valgfrit, det er en af pligterne, når man har have. Bestyrelsen udarbejder en liste over alle de ting vi skal have klaret. Der er nok at tage fat på. Vi starter med kaffe/te, mens opgaverne fordeles - og senere er der også frokost.

Det plejer at være en både sjov og udbytterig dag, hvor der formes mange nye venskaber på kryds og tværs af haveskel. Sådan skal det også være, når nord og syd blandes.

Mange hilsner

Bestyrelsen, 31.3.2022.