H/F Prøvestenen

PRÆMIEFESTEN 2021

Ved Præmiefesten fik vi danset farvel til årets sæson. Vi fik taler, underholdning, god mad, live-musik og ikke mindst præmier. Vi var 24 fra Prøvestenen, der var med. Stort tillykke til de 5 vindere:

Have 45 N: Lars

Have 39 S: Sussi

Have 17 S: Ninna

Have 151 N: Josephine

Have 43 S: Lise

STOR SUCCES MED MUSIKFESTEN!

Skøn MUSIKFEST. 

Vores musikfester er simpelthen årets bedste!" som én sagde til festen. 

Tak for al den skønne musik - og til alle de herlige musikere, der var strømmet til fra nær og fjern. Ikke mindst til Christian, der fik det til at lyde så godt og til Dorrit & Sandy, der fik musikalske gæster til at komme fra nær og fjern - og til Jimmie fra Nokken, som vi havde lejet det gode udstyr af. Der er mange flere at takke efter en så stor fest. Det kunne være Klaus, der havde sørget for fliserne inde i teltet. Eller Susanne, der havde hjulpet med at sætte op om formiddagen og som delte små frikadeller ud som godnat-snack. Eller Kamilla, der holdt sin 26-års fødselsdag i nabohaven og efterlod to kager til os. Eller Pernille, der stod i baren. Eller Bijørn, der havde sørget for thaisuppen, og som havde købt ind sammen med Malou og undertegnede. Når alting lykkedes så godt, skyldes det at vi er så gode til at hjælpes af med det. Det skal vi være stolte af. Det er jo fantastisk. Men størst tak skylder vi modtagerne af Prøvestens Prisen nr. 4, der går til Willy og Else, der også stod i baren, men som på eget initiativ trådte til, købte ind, serverede pølser og drikkelse i baren, og som sørgede for at der var så flot i teltet og organiserede det hele derinde, mens musikken triumferede udenfor. Tillykke med den velfortjente pris! Hvor er det skønt I er der til at få det hele til at glide! Tak for det!

MUSIKFESTEN var en lige så stor succes i år, som sidste år.

Utroligt at det kunne lade sig gøre med åben scene fra kl. 14-24!

Mange hilsner

Michael. (Have 5 NB)

MUSIKFEST I PRØVESTENEN

Kom og nyd musikken på

Plænen i HF Prøvestenen,

lørdag den 24. juli 2021 kl. 14-21.

Kom og spil og syng!

Det har været så hyggeligt de sidste gange, hvor vi efter påskefrokosten, fødselsdagsfesten og loppemarkedet havde opfordret vores venner til at tage deres instrumenter med. Det er det samme vi gør denne dag, hvor det så blot er musikken, der er i centrum. Musikken har den magiske evne at den kan forbinde mennesker på kryds og tværs – og give fællesskab og sammenhæng på tværs af skel, alder og grænser. Så kom og nyd musikken, sådan som den blomstrer frem, når musikere fra nær og fjern finder sammen på Plænen i Prøvestenen. Gir du en tone, så giver vi et båt!

Kærlig hilsen

Dorrit & Sandy og Svennevig

FESTUDVALGET inviterer på Irish Coffee fra kl. 14.00.

Mellem kl. 16-18 serveres der frikadeller og kold kartoffelsalat.

Der vil være salg af øl, vand og vin.

-----------------------------------------------------------------------------------

Her er de tidligere års festinvitationer:

MUSIKFEST på lørdag den 24.7.21 på plænen og i teltet

BRØD & KAGER FRA LAGKAGEHUSET TIL ALLE

Maria-Leonore Christensen fra RED MADEN dukkede op i teltet til MUSIKFESTEN og havde bragt en større forsyning med af brød, kager og grøntsager. Tak for at du endnu engang tænkte på os, for vi har siden tænkt på dig, mens vi har tygget alle de gode sager fra Lagkagehuset i os. Hyggeligt at du også havde taget familie og venner med. Kom endelig igen! Man kan læse mere om det spændende projekt, der går til støtte for et børnehjem på en nedlagt gummiplantage i Kerala i Indien, men også to to andre projekter i Afrika, hvor slumbørm får mad og undervisning. Steder hvor Maria selv har været nede for at forsikre sig om at pengene når frem. Så der er god grund til at nyde bagværket fra Lagkagehuset. Læs mere her.

I øvrigt fortalte Maria at hun er rundt i mange haveforeninger, men ingen af dem var så rare at besøge som vores.

MUSIKFESTEN den 24. juli 2021

Fantastisk eftermiddag og aften. Hvis Dorrit & Sandy og Festudvalget har mod på det, så synes jeg at vi skal gøre det til en fast sommerbegivenhed at vi inviterer vores musikalske venner, for det var en vidunderlig dag, men det kan selvfølgelig kun lade sig gøre, fordi så mange lægger et så stort arbejde i det. Jimmie stegte frikadeller gennem en hel dag, for at kunne præsentere næsten 150 stk. Kartoffelsalaten skiftede hænder midt i vadestedet, og det var Pernille, assisteret af Christian og Rosa, der sørgede for at 20 kg. kartofler blev til frisk kartoffelsalat. Men mange flere ydede en brav indsats. Både under forberedelserne, men også på selve dagen. Ikke mindst i baren, hvor mange tog deres tørn. I alt blev der udskænket 180 gange irsk kaffe, og der gik 6 flasker whisky til, så Festudvalget kunne slutte med højvande i kassen. Oven i købet blev der allerede i aftes taget hånd om oprydningen, så der i morges så flot ud selv om op mod 200 mennesker havde været med og gav den gas. Sikken fest! Tak til Willy, Else, Marianne, Bijørn, Thomas, Jaimu og alle de andre. Det må vi gøre igen!

MUSIKFEST 16/7 2022

Kom og nyd musikken på

Plænen i HF Prøvestenen,

lørdag den 16. juli 2021 kl. 14-21.

Kom og spil og syng!

Vi gør vores bedste for at gentage den overvældende succes fra sidste år. Ligesom sidste år står Christian for den flotte lyd. Musikken har den magiske evne at den kan forbinde mennesker på kryds og tværs – og give fællesskab og sammenhæng på tværs af skel, alder og grænser. Så kom og nyd musikken, sådan som den blomstrer frem, når musikere fra nær og fjern finder sammen på Plænen i Prøvestenen. Gir du en tone, så giver vi et båt!

Scenen er åben!

Kærlig hilsen

Dorrit & Sandy og Svennevig samt festudvalget 

Oprettet som Facebook-begivenhed.

18.4.2022

SOMMERMINDER FRA MUSIKFESTEN / 3

Stemning på festpladsen

SOMMERMINDER FRA MUSIKFESTEN / 1

Kathrine & Christian fra MUSIKFESTEN

SOMMERMINDER FRA MUSIKFESTEN / 2

Svennevig & Sandy med Sebastians "Lola" (med tekst af Federico Garía Lorca).

SOMMERMINDER FRA MUSIKFESTEN / 4

Uffe & Co. med Neil Youngs "Heart of Gold"

MUSIKFESTEN: Dorrit & Sandy havde lavet den flotteste opstilling, under pavillonen lige uden for teltet, så musikken kunne nydes fuldt ud såvel inde som ude. Chileneren Christian sørgede for at alle havde den lækreste lyd og spillede selv med sammen med Kathrine, men også solo gav han den gas. Maria-Leonores barnebarn sang sammen med en veninde. Der var med andre ord musik lige fra kl. 14-21 og så fortsatte det endda efter elektriciten var slukket og solen gik ned. Inden da havde der været fællesjam med Kurt på bas (men også guitar & sang), Jens på guitar (og sang), undertegnede på trommer, Sandy og Christian på guitarer - ud over at Dorrit & Sandy også gav et par numre - og mange flere. Det var en fornøjelse at være med. Det må vi gøre igen!

Glæd jer til vores fest på lørdag - den 24.7.2021

Det er musikken, der er i centrum. Det er udsprunget af improviserede øjeblikke som på denne lille filmstump fra vores loppemarked i sidste måned. Dorrit & Sandy og undertegnede har inviteret vores musikalske venner, og så ser vi, hvad der sker. Vi starter uden for på plænen om eftermiddagen og rykker senere ind i teltet. Her på filmen er det Esther & Sonja akkompagneret af Christian på guitar (filmet af Irma). Festudvalget byder på Irsk Kaffe (15,- kr) og sodavand, øl og vin (10, kr.) . Der er frikadeller & kartoffelsalat (45, kr.) og pølser med brød (20,- kr). Kontant betaling. Vi tager ikke MobilePay.  

19.7.2021

SOMMERMINDER FRA MUSIKFESTEN

Mens vi venter på foråret, er her lidt at lune sig ved og over. Sif har fundet 4 film frem fra gemmerne fra MUSIKFESTEN i sommer. Her er optagelser med Kathrine & Christian, undertegnede & Sandy samt Uffe & Co. Det er ikke kun musik, men også udtryk for det fællesskab og den glæde og varme som vi gav plads i det forgangne år. Det er værd at fejre og mindes, mens vi venter på igen at kunne komme i haven. På filmklippene myldrer det med liv og sommerklædte glade kolonister.

MUSIKFEST menu

Ses vi lørdag den 24.7. kl. 14.00?

FESTER 2024

MUSIKFESTEN 2023

Sådan gik det!

Kom med ind i teltet og oplev stemningen fra MUSIKFESTEN i lørdags. Her er det Frederic Gonzalez-Knudsen, der synger for på Rolling Stones-nummeret "Hunky Tonk Woman. Pia sang kor og spiller bas til. Sandy er med på el-guitar. Vi er to, der spiller på Cajun. Der er også en ekstra vokalist, der springer ind. Susse er med på tamporin. Else er med tromme. Det hele er samlet lydmæssigt af Christian. Sikke en stemning. Det var så hele teltet lettede. Regnen udenfor fortættede blot hyggen og den musikalske stemning indenfor.
Stort tillykke til Willy & Else samt Dorrit & Sandy, der fik overrakt Prøvestenens Gyldne Pris 2023 for hver især at gøre deres for at det blev så vellykket. Samlet var vi et rigtig stærkt team. Ellers havde det ikke været muligt at få alting koordineret så det blev så godt. Poul havde udlånt det skønne ekstra telt til os, hvor musikken var. Jimmie havde velligt udlånt alt det skønne grej - og Christian sørgede for at det lød så godt hele dagen igennem - samt at han også selv gav et par numre. Det er 3. gang at det lykkedes for os. Der var boller, te, kaffe og chai om eftermiddagen. Tak til Maria-Leonore for at komme forbi med billigt udsalg af kager, brød og grønsager. Hun havde heldigvis hele familien med. Også barnebarnet Helene, der optrådte med to sange - ligesom for to år siden. I baren var der også pølsesalg (af Willy, Else, Jammu og Pernille). Grønsagssuppen til at gå hjem på, var kreeret af Lise. Charlotte hjalp med at sidde i kageboden om eftermiddagen - og Pia gav et nap, da der skulle sælges suppe. Og så var det jo et herligt publikum. Eller rettere smeltede det hele sammen, for vi havde så mange ekstra instrumenter med. Det er netop det skønne ved vores Musikfester, for det er jo det, der sker. Musikken har en forunderlig kraft til at binde os alle sammen. Hurra for det!

Sif har fastholdt den skønne stemning på optagelsen her.


Læs mange flere fotos og videoer i FB- begivenheden.


MUSIKFESTEN 2023

Kom og nyd musikken på

Plænen i HF Prøvestenen,

lørdag den 22. juli 2023 kl. 14-22.

Kom og spil og syng!


Vi gør vores bedste for at gentage den overvældende succes fra sidste år. Ligesom sidste år står Christian for den flotte lyd. Musikken har den magiske evne at den kan forbinde mennesker på kryds og tværs – og give fællesskab og sammenhæng på tværs af skel, alder og grænser. Så kom og nyd musikken, sådan som den blomstrer frem, når musikere fra nær og fjern finder sammen på Plænen i Prøvestenen. Gir du en tone, så giver vi et båt!

Scenen er åben!
Kærlig hilsen

Dorrit & Sandy og Svennevig samt festudvalget


Læs mere i FB- begivenheden.